Isolering

Isolering

Isoleringssystemer

Isoleringsprodukterne er fremstillet af EPS, som er ekspanderende polystyren. Isoleringen afgiver ingen farlige fibre, der kan give gener for mennesker og dyr.

De kan bruges til isolering i de fleste konstruktioner. Velegnet til almindelige villaer, tilbygninger, skure, garager, carporte og sommerhuse.

Hvornår skal jeg bruge isolering?

Der isoleres for at beskytte frostfølsomme elementer i konstruktionen, samt holde på varmen ved opvarmning. Det kunne være i en villa, kælder eller noget helt tredje.

Hvilken type skal isolering skal jeg bruge?

Standard: Denne typer er det mest universale isoleringsprodukt, pladerne kan indgå i næsten alle typer isolerignsprojekter, det kunne være i vægge eller måske terrændække.

Der er forskellige serier, som er beregnet henholdsvis til almindelig (60), let erhverv (80) og industri (150/ 250)  brug.

Climate: Dette er en ny serie der har et ekstra lag af graffit som er med til at absorbere indfrarødstråling, som tidligere ikke har været muligt. De kan med fordel bruges i forbindelse med gulve og andrer steder hvor der skabes høj indfrarødstråling. Climates findes i to varianter S60 til normal byggeri og S80 til erhverv og industri.

Funderingssystem: Selve systemet består af isoleringsblokke som giver dig mulighed for at isoler fundamentet uden at skulle rendegravning og den tilhørende beton opfyldning. F-sokkel systemet er lavet af EPS – ekspanderende polystyren, som beskytter imod naturlig fremkommende organismer, uden at være skadeligt for hverken mennesker eller natur.

Hvor mange blokke/ plader skal jeg bruge?

Det afhænger af af dimensionerne, de går fra 1,44 m2/pk. – 7,2 m2/pk

Vi er leveringsdygtige i alle varianter og størrelser og altid til den billigste pris.

Skulle du mod forventning ikke finde dit produkt til dit byggeri eller er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Scroll til toppen
Mr. Byg+

Bliv opdateret blandt de første, når der kommer nyt om leveringstiden på isolering - tilmeld dig byg+

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.