Isolering

Isolering

Fri fragt ved køb af mere end 15m3, inden for hver kategori. – “Type”, Jackon, Styrolit & Sundolitt.

“Type” isolering består af enten Sundolitt, Jackon eller Styrolit.
Leveringstiden varierer fra hver fabrikant – se vores estimeret leveringstid i topbaren
Læs mere om isolering her 

Isolering

Isoleringssystemer

Isoleringsprodukterne er fremstillet af EPS, som er ekspanderende polystyren. Isoleringen afgiver ingen farlige fibre, der kan give gener for mennesker og dyr.

De kan bruges til isolering i de fleste konstruktioner. Velegnet til almindelige villaer, tilbygninger, skure, garager, carporte og sommerhuse.

Hvornår skal jeg bruge isolering?

Der isoleres for at beskytte frostfølsomme elementer i konstruktionen, samt holde på varmen ved opvarmning. Det kunne være i en villa, kælder eller noget helt tredje.

Hvilken type skal isolering skal jeg bruge?

Standard: Denne typer er det mest universale isoleringsprodukt, pladerne kan indgå i næsten alle typer isolerignsprojekter, det kunne være i vægge eller måske terrændække.

Der er forskellige serier, som er beregnet henholdsvis til almindelig (60), let erhverv (80) og industri (150/ 250)  brug.

Climate: Dette er en ny serie der har et ekstra lag af graffit som er med til at absorbere indfrarødstråling, som tidligere ikke har været muligt. De kan med fordel bruges i forbindelse med gulve og andrer steder hvor der skabes høj indfrarødstråling. Climates findes i to varianter S60 til normal byggeri og S80 til erhverv og industri.

Funderingssystem: Selve systemet består af isoleringsblokke som giver dig mulighed for at isoler fundamentet uden at skulle rendegravning og den tilhørende beton opfyldning. F-sokkel systemet er lavet af EPS – ekspanderende polystyren, som beskytter imod naturlig fremkommende organismer, uden at være skadeligt for hverken mennesker eller natur.

Hvor mange blokke/ plader skal jeg bruge?

Det afhænger af af dimensionerne, de går fra 1,44 m2/pk. – 7,2 m2/pk

Vi er leveringsdygtige i alle varianter og størrelser og altid til den billigste pris.

Skulle du mod forventning ikke finde dit produkt til dit byggeri eller er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.