Isolering

Der er ingen varer

BEMÆRK - Ekstraordinær lang leveringstid på isoleringsprodukter

Bemærk - der er et volumefragt-tillæg i forbindelse med bestilling af isolering på DKK 750,- Men når du bestiller sammenlagt 15 m3 isolering, eller mere, slipper du for tillægget.

Isoleringssystemer: 

Isoleringsprodukterne er fremstillet af EPS, som er ekspanderende polystyren. Isoleringen afgiver ingen farlige fibre, der kan give gener for mennesker og dyr.

De kan bruges til isolering i de fleste konstruktioner. Velegnet til almindelige villaer, tilbygninger, skure, garager, carporte og sommerhuse.

Hvornår skal jeg bruge isolering?

Der isoleres for at beskytte frostfølsomme elementer i konstruktionen, samt holde på varmen ved opvarmning. Det kunne være i en villa, kælder eller noget helt tredje.

Hvilken type skal isolering skal jeg bruge?

Standard: Denne typer er det mest universale isoleringsprodukt, pladerne kan indgå i næsten alle typer isolerignsprojekter, det kunne være i vægge eller måske terrændække.

Der er forskellige serier, som er beregnet henholdsvis til almindelig (60), let erhverv (80) og industri (150/ 250)  brug.

Climate: Dette er en ny serie der har et ekstra lag af graffit som er med til at absorbere indfrarødstråling, som tidligere ikke har været muligt. De kan med fordel bruges i forbindelse med gulve og andrer steder hvor der skabes høj indfrarødstråling. Climates findes i to varianter S60 til normal byggeri og S80 til erhverv og industri.

Funderingssystem: Selve systemet består af isoleringsblokke som giver dig mulighed for at isoler fundamentet uden at skulle rendegravning og den tilhørende beton opfyldning. F-sokkel systemet er lavet af EPS – ekspanderende polystyren, som beskytter imod naturlig fremkommende organismer, uden at være skadeligt for hverken mennesker eller natur.

Hvor mange blokke/ plader skal jeg bruge?

Det afhænger af af dimensionerne, de går fra 1,44 m2/pk. – 7,2 m2/pk

Vi er leveringsdygtige i alle varianter og størrelser og altid til den billigste pris.

Skulle du mod forventning ikke finde dit produkt til dit byggeri eller er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os.

standard climate fundering

isolering tilbehør

Underkategorier

 • Standard gulvisolering
  BEMÆRK - Ekstraordinær lang leveringstid på isoleringsprodukter Bemærk - der er et volumefragt-tillæg i forbindelse med bestilling af isolering på DKK 750,- Men når du bestiller sammenlagt 15 m3 isolering, eller mere, slipper du for tillægget. Standard gulvisolering:  Isoleringsserien standard kan med fordel bruges i dit byggeprojekt, du finder både type 60, 80, 150 og 250 isolering. Standard serien, som dækker over ovennævnte modeller, kan bruges til isolering i de fleste konstruktioner. Velegnet til almindelige villaer, tilbygninger, skure, garager, carporte og sommerhuse. Hos billigfundament.dk finder du et stort udvalg af isolering, både til mindre og større opgaver. Vi leverer til Danmarks billigste priser.           
 • Climate®
  BEMÆRK - Ekstraordinær lang leveringstid på isoleringsprodukter Bemærk - der er et volumefragt-tillæg i forbindelse med bestilling af isolering på DKK 750,- Men når du bestiller sammenlagt 15 m3 isolering, eller mere, slipper du for tillægget. Isoleringsprodukt Climate©:  Sundolitt Climate® er en nyere type isolering, hvor du kan kombinere den i forvejen effektive EPS isolering med grafit, som har til formål at opsuge infrarød stråling. Det giver et reduceret varmetab fra en kilde som hidtil har været sværd at afskærme. Sundolitt Climate® giver ud over sin ekstra isolering også den fordel at være 20% tyndere, da det ekstra ”lag” af grafit isolerer mere effektivt. Climate® kan være en fordel, hvis du skal renovere dit hus f.eks. Den lavere byggehøjde gør, at når du skal energirenovere, så kan du opnå en god isoleringsevne og samtidig have plads til enten trægulv eller flisegulv med gulvvarme. Der bruges mindre råolie til at producere Climate® og derved skåner du miljø og klima ved at anvende denne type isolering. Denne type isolering, som både gavner bygherre, entreprenøren og miljøet, er et godt bud på, hvilken type isolering der vil blive anvendt mere og mere i fremtiden. Du finder et stort udvalg i Sundolitt Climate® her hos billigfundament.dk, bla. C60 og C80, og vi har Danmarks billigste priser.   
 • Fundering
  BEMÆRK - Ekstraordinær lang leveringstid på produkterne Sundolitt funderingssystem: Sundolitt Funderingssystem er nye effektive og miljøvenlige isoleringsblokke, som både professionelle og gør-det-selv folk kan drage nytte af. Du kan gøre brug af Sundolit Fundering i både træ -og betonbyggeri. Sundolitt Funderingssystem spare både mandetimer og materiale, da det er både lettere og mere effektivt end traditionel fundering.Den helt store besparelse for dig ligger i, at du ikke skal grave et randfundament. Dvs at du ikke skal grave en rende helt ned til frostfri dybde i 90cm hele vejen rundt. Udover at du sparer alt gravearbejdet, så sparer du også betonen væk, som du skal fylde renderne op med. Med et F-sokkel system, får du optimal isolering og en indbygget sokkel.Du finder her hos billigfundament.dk et stort udvalg i Sundolitt Funderingssystemer og vi har Danmarks billigste priser.   
 • Isolerings tilbehør
  Isolerings tilbehør: Hos billigfundament.dk finder du et bredt udvalg i tilbehør til isolering. Det kunne være Sundolitt Sokkelsøm til F-Sokkel systmet. Vi har Danmarks billigste priser og levere fra dag til dag.
 • Drænplader
  BEMÆRK - Ekstraordinær lang leveringstid på isolerinrgsprodukterne
 • Radon isoleringsplader.
  BEMÆRK - Ekstraordinær lang leveringstid på isolerinrgsprodukterne   I henhold til Bygningsreglementet skal konstruktioner, herunder terrændæk, udføres i overensstemmelse med god praksis, samt med materialer der er egnede til den aktuelle konstruktion. I dag har vi krav i Bygningsreglementet om et maksimalt indhold på 100 Bq/m³ i indeklimaet for nybyggeri. Det beskrives at man skal begrænse indstrømning af Radon til indeklimaet ved at bygge lufttæt eller ved at benytte andre foranstaltninger.   Ifølge SBi vurderes Radon sug som den mest effektive form for Radon sikring. SBi anbefaler derfor, at man altid sikrer muligheden for at kunne aktivere et Radon sug hvis dette viser sig nødvendigt. Det anbefales, at sug føres over tag. SBi antager, at et enkelt sugpunkt kan dække et areal på ca. 120 m² afhængig af suglagets beskaffenhed og funderingsforhold. Ved helt at undlade fundering under skillevægge, kan et enkelt sugpunkt dække op til 250 m². 

Søg
Skriv til info@billigfundament.dk