Om os

Billigfundament

Vi leverer fundamentet til din drøm.

På Billigfundament kan du købe alt du skal bruge for at bygge dit fundament. Vi ønsker, at gøre det muligt for gør-det-selv folk, at anskaffe og få leveret professionelle materialer til selv, at bygge et fundament i forbindelse med tilbygning eller et nyt sommerhus/villa. Vores mål har altid været at gøre en ellers ugennemsigtig branche, transparent. Derfor bestræber vi os altid på, at have et bredt sortiment, til lave priser. 

Alle kan bygge et fundament

Vi er overbevist om, at alle kan bygge deres eget fundament, men det kan være svært, at vide hvor man skal begynde. Derfor har vi hos Billigfundament lavet en komplet guide, til hvordan du, step-by-step selv kan opfylde og bygge drømmen. Hele ideen med Billigfundament er, at give alle muligheden for selv at bygge deres drøm. Derfor laver vi løbende guides samt tips og tricks til at bygge sit fundament. 

Byg+

Bygplus er Billigfundaments næste projekt. Her vil der blive adgang til alle guides og gode byggeråd, direkte fra egen bruger på siden. Planen med projektet er, at I (gør-det-selv folk) kan dele jeres råd, tips,erfaringer og billeder fra jeres byggeprojekter med andre brugere. På denne måde står du aldrig mere alene med dit byggeprojekt.

Kontakt gerne Billigfundament.dk på info@billigfundament.dk eller tlf. 42 30 91 98 med forespørgsler på specielle varer o.l., da vi bl.a. har tilgang til et bredere sortiment, end det der er vist her i shoppen. 

God Arbejdslyst 🙂

Teamet

Martin Hindsberg
Indehaver
info@billigfundament.dk

Tommy Hansen 
Adm. & service
th@billigfundament.dk

Kevin Mathiasen
Medarbejder
km@kloakgods.dk

Jacob Kyvsgaard-Nielsen
Medarbejder
Jkn@billigfundament.dk

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.