Eksperter i Fundamenter
Fri Fragt Ved Køb Over 5.000.-*
Danmarks laveste priser!

Produkter til billigste pris - hurtigt og nemt

Baggrund

Billigfundament blev grundlagt i 2016, med det formål, at give alle muligheden for at købe og arbejde med professionelle produkter til en rimelig pris.

Byggebranchen er meget ugennemsigtig, at navigere rundt i. Priserne er tårnhøje og uden specielle rabatter og særaftaler, er det praktisktalt umuligt, at få fingrene i produkterne til en overkommelig pris.

Hos Billigfundament, har vi valgt at gøre købsoplevelsen let og gennemsigtig. Der er ingen specielle rabatter og priserne er allerede banket i bund. Varerne leveres, med ganske få undtagelser, på 1 – 3 hverdage.

Vision

Vi er overbevist om, at alle kan bygge deres eget fundament, men det kan være svært, at vide hvor man skal begynde. Vi ønsker, at gøre det muligt for gør-det-selv folk, at anskaffe og få leveret professionelle materialer til selv, at bygge et fundament i forbindelse med tilbygning eller et nyt sommerhus/villa. Vores mål har altid været at gøre en ellers ugennemsigtig branche, transparent. Derfor bestræber vi os altid på, at have et bredt sortiment, til lave priser.

Sortiment

Vores sortiment består af varer til stål og armering, blokke, isolering, radon & dampspærre , gulvvarmeslanger og tilbehør her til. Varerne er af høj kvalitet og opfylder de krav og godkendelser der er på det danske marked.

Kontakt

Kontakt gerne os på info@billigfundamet.dk med forespørgsler på specielle varer o.l., da vi bl.a. har tilgang til et bredere sortiment, end det, der er vist her i shoppen.

Go’ arbejdslyst!

Venlige hilsner
Team billigfundament

Billigfundament –  Søndre Mellemvej 30A, 4000 Roskilde

OBS: Der er ikke varelager på adressen – så varer kan ikke hentes på adressen.

 

Scroll to Top