Blokke

Blokke til fundamentet

Vi har mange forskellige typer af blokke. Hvis du er i tvivl om hvilken type blokke du skal bruge så læs mere her 

Mest brugte blokke

Blokke

Leca blokke og Fundablokke:

Til opbygning af fundamenter er det en fordel at gøre brug af Leca blokke. Leca blokke også kaldet letklinkeblokke er stærkere og lettere, så du undgår unødvendige tunge løft.

Hos billigfundament.dk sælger vi et bredt udvalg af byggeblokke, hvad enten det er Leca blokke, rilleblokke, skawblokke eller måske fundamentblokke, finder du dem her.

Hvornår skal jeg bruge Leca blokke?

Leca blokke er fundamentblokke, som udmærker sig ved at have en høj styrke og lav vægt, som er udformet med en masse hulrum, hvilket gør at vægten bliver reduceret væsentligt i forhold til traditionelle fundablokke.

leca beton består af letklinker, vand og bindemiddel. Det er med til at give gode isolerende egenskaber, men beskytter også blokkene imod råd og svamp, da de ikke indeholder organisk materiale.

Leca termblokkene bruges til opbygningen af det isolerende fundament, Leca termblokke er ligesom Leca blokken en letklinke og deler derfor de samme gode egenskaber. Det er en sandwichblok med en isolerende kerne af polystyrenisolering (EPS).

Hvornår bruger jeg fundamentblokke?

Fundamentblokke er betonblokke, som udstøbes med beton. Du kan armere med kamstål og dermed få et stærk fundament.

Forskel på Leca og fundamentblokke?

Begge blokke indgår i fundamenter, men leca blokken bruges også andre steder i konstruktionen. Fundamentblokke bliver brugt i selve grundfundamentet, da man udstøber dem med beton og armerer derefter. Du kan så bygge op med leca blokke til f.eks. vægge.

Hvornår bruger jeg en Skawblock?

En Skawblock er en isolerende blok som har samme størrelse som 6 traditionelle leca termblokke. De bruges typisk på lange strækninger i konstruktionen, men også med fordel i karnap og skillerums konstruktioner. Det spare løft, tid og materialer. Bemærk at grundet størrelsen på en Skawblock kræver det sætning med kran. Dette er ikke inkluderet i prisen.

Vi er leveringsdygtige i alle varianter og størrelser og altid til den billigste pris og du kan tilmed få leveret dine varer fra dag til dag.

Skulle du mod forventning ikke finde dit produkt til dit byggeri eller er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.