Sundolitt S60

Sundolitt S60 EPS isolering

Vi har mange forskellige typer af S60 isolering. Hvis du er i tvivl om hvilken type du skal bruge så læs mere her 

Viser alle 11 resultater

S60 EPS isolering - hvad er det?

Der er et hav af isoleringsmuligheder, og hvornår skal man så egentlig benytte sig af S60 EPS isolering, hvad betyder EPS og hvordan anvender jeg den? Alt dette kan du læse om herunder. 

Hvad er EPS?

EPS er en forkortelse af ekspanderet polystyren. Nu hvor vi ved hvad det står for, kan vi begynde at dykke ned i hvad det egentlig er for noget stads. EPS, er med simplere ord opskummet polymer. Dette materiale bliver ofte brugt som isoleringsmaterialer. I hverdagen kalder vi dette produkt for flamingo. EPS består som  tommelfingerregel af 98% luft og 2% polystyren. 

EPS bliver formstøbt og kan fås i utallige hårdhedsgrader (for tilpasse produktet ønsket belastning), og kan desuden fås i flere varianter, f.eks. med brandhæmmer.

Så når du køber en s60 EPS fra billigfundament modtager du groft sagt en skarpkantet plade af ekspanderet polystyren, som kombinerer selve trykstyrken med både isoleringsevne og densitet (massefylde). 

Tip. Densitet er et mål for, hvor tungt/let et stof er. 

S60 EPS anvendelse 

Sundolitt’s s60 har forskellige opgaver, alt efter projektet.

  • Terrændæk: Skal det bruges til almindelig boligformål, kan du med fordel anvende S60 eps under beton terrændækket. Ligeledes kan s60 eps anvendes på, ikke bærende skillevægge, som ubrudt isoleringslag.
  • Tag: S60 bliver også brugt underlag for tagpapdækning og/eller tagfoliedækning.

Tip. Sundolitt’s S60 EPS kan også anvendes som nederste isolerings lag i “duo-tage” hvis altså belastningen tillader det. 

Hvornår skal jeg bruge s60 EPS

Hvis din konstruktion er veldrænet (ingen vandtryk), kan du alene anvende s60. Sundolitt anbefaler ved gulvisolering, at produktet skal ligges i så få lag som muligt, dog med minimum to lag og forskudte samlinger. 

Er du stadig i tvivl så kontakt os eller læs mere om isolering her

Go’ arbejdslyst

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.