Leca termblokke

Vi har mange forskellige typer af blokke. Hvis du er i tvivl om hvilken type blokke du skal bruge så læs mere nedenfor
Vælg størrelse her:
Vælg størrelse her:
Leca termblok lige 39x19x49cm
85,00  inkl. moms
Leca termblok lige 35x19x49cm
74,50  inkl. moms
Leca termblok lige 33x19x49cm
62,50  inkl. moms
Leca termblok lige 49x19x49cm
127,00  inkl. moms
Leca termblok hjørne uden isolering 33x19x49cm
72,00  inkl. moms
Leca termblok hjørne uden isolering 25x19x39cm
96,76  inkl. moms

Blokke

Leca blokke og Fundablokke:

Til opbygning af fundamenter er det en fordel at gøre brug af Leca blokke. Leca blokke også kaldet letklinkeblokke er stærkere og lettere, så du undgår unødvendige tunge løft.

Hos billigfundament.dk sælger vi et bredt udvalg af byggeblokke, hvad enten det er Leca blokke, rilleblokke, eller måske fundablokke, finder du dem her.

Hvornår skal jeg bruge Leca blokke?

Leca blokke er type fundamentblok, som udmærker sig ved at have en høj styrke og lav vægt, som er udformet med en masse hulrum, hvilket gør at vægten bliver reduceret væsentligt i forhold til traditionelle fundablokke.

Leca beton består af letklinker, vand og bindemiddel. Det er med til at give gode isolerende egenskaber, men beskytter også blokkene imod råd og svamp, da de ikke indeholder organisk materiale.

Leca termblokkene bruges til opbygningen af det isolerende fundament, Leca termblokke er ligesom Leca blokken en letklinke og deler derfor de samme gode egenskaber. Det er en sandwichblok med en isolerende kerne af polystyrenisolering (EPS).

Hvornår bruger jeg fundamentblokke?

Fundamentblokke er betonblokke, som udstøbes med beton. Du kan armere med kamstål og dermed få et stærk fundament.

Forskel på Leca og fundamentblokke?

Begge blokke indgår i fundamenter, men leca blokken bruges også andre steder i konstruktionen. Fundamentblokke bliver brugt i selve grundfundamentet, da man udstøber dem med beton og armerer derefter. Du kan så bygge op med leca blokke til f.eks. vægge.