Eksperter i Fundamenter
Fri Fragt Ved Køb Over 5.000.-*
Danmarks laveste priser!
Loading...

RAW Hæftemørtel ARU-10 Grå 20kg

Varenummer (SKU): 9748970 Kategori:

153,00  inkl. moms

Fabriksfremstillet, vandafvisende, fiberarmeret og mineralsk tørmørtel. CS IV jvf.

RAW Hæftemørtel består af tørret natursand, cement, kalkhydrat og derudover additiver for bedre bearbejdning, vedhæftning og vandafvisende egenskaber.

Bestil inden kl. 14.00 på hverdage, ekspederet samme dag

Loading...

Anvendelse:
RAW Hæftemørtel er en fiberarmeret hæftemørtel til brug som puds eller netpuds på betonflader, murværk, mineralske underlag såvel som på bæredygtige, pudsede facader eller som filtspuds på nævnte. Hæftemørtlen kan derudover bruges til udfyldning af fuger (max. 10-15 mm), udjævning af uensartede overflader og til armering på stive isoleringsplader (eks. XPS).

Grundet den meget høje vedhæftningsevne er RAW Hæftemørtel også velegnet til brug i rum udsat for høj luftfugtighed samt rum med høj trafikbelastning.

Underlag:
Det mineralske underlag skal være rent, tørt, fast, bæredygtigt og fri for filmdannende midler, der kan svække hæftemørtlens vedhæftningsevne. På kritiske underlag udføres først en eller flere prøver for at tjekke vedhæftning. Løse stykker slutpuds eller malerrester fjernes forud for brug af hæftemørtel. Der må ikke være saltudblomstringer eller –udfældninger på murværket.

Udførelse:
RAW Hæftemørtel kan blandes i tvangsblander eller med piskeris. Sækkens indhold blandes med ca. 4,0 L vand og omrøres i min. 5 minutter til rette konsistens er opnået. Lad hvile i 5 minutter og omrør igen hvis nødvendigt. Som hæftebro til efterfølgende lag af anden puds, påføres RAW Hæftemørtel med tandspartel.

Ved brug af RAW Hæftemørtel som pudsafslutning på en facade, anbefales det at bruge RAW Armeringsnet 4×4 mm som forstærkning, da der ellers kan opstå svindrevner. Armeringsnettet skal i så fald ligge i pudslaget yderste 1/3-del.
I perioder med høje temperaturer skal pudsens overflade holdes let fugtig og generelt beskyttes mod for hurtig udtørring og generelt vejrlig. Efterfølgende maling af den pudsede overflade må tidligst ske efter 10 dages hærdetid.

Forbrug:
Kornstr. 0,8 mm 1,4 kg/m2* *pr. mm. lagtykkelse
Alle forbrugsdata afhænger af underlaget og påføringsmetoden.

Scroll to Top