Eksperter i Fundamenter
Fri Fragt Ved Køb Over 5.000.-*
Danmarks laveste priser!
Loading...

AAlborg Cement White 25kg T/Beton 42 PS/ Pal

Varenummer (SKU): 8919599 Kategorier: ,

161,00  inkl. moms

AALBORG WHITE  cement
CEM I 52,5 R – SR 5 (EA)

AALBORG WHITE cement er en hvid portlandcement, styrkeklasse 52,5 R med høj sulfatbestandighed og særligt høje 28 døgn styrker.

Mængde: 25 kg, 42 PS/PAL.
Dette produkt tages ikke retur

Bestil inden kl. 14.00 på hverdage, ekspederet samme dag

Loading...

KVALITET OG EGENSKABER
Alkaliindhold – AALBORG WHITE cement har et ækvivalent alkaliindhold på 0,1 – 0,3 %.
Cementen betegnes efter de fleste landes normer som en lavalkali-cement.

Sulfatbestandighed – AALBORG WHITE cement er en cement med høj sulfatbestandighed, da cementklinkermineralet C3A er < 5 %.

Kromatindhold – AALBORG WHITE cement har et kromatindhold på ≤ 2 mg/kg.

AALBORG WHITE cement har et naturligt lavt kromatindhold og dermed er holdbarheden ubegrænset med hensyn til indhold af vandopløseligt kromat.

ANVENDELSE
AALBORG WHITE cement kan anvendes til alle formål og i alle miljøklasser, men vælges dog fortrinsvis, hvis der ønskes en hvid eller lys beton, evt. med henblik på indfarvning.

I visse tilfælde vælges AALBORG WHITE cement dog på grund af dens ekstra lave alkaliindhold og høj sulfatbestandighed, f.eks. hvis der i en elementproduktion er stillet krav hertil.

AALBORG WHITE cements meget høje 28 døgns styrke gør den særlig velegnet til højstyrkebeton.

AALBORG WHITE cement kan anvendes sammen med mineralske tilsætninger (flyveaske og mikrosilica) med doseringsniveau som anført i DS/EN 206-1, men tilsætning af flyveaske vil dog medføre at betonen bliver grå.

AALBORG WHITE cement kan endvidere anvendes til fremstilling af hvide eller indfarvede muremørtler, herunder KC-mørtler, til opmuring, pudsning m.v.

OPBEVARING
Cement skal opbevares tørt. Anbring ikke sækkene direkte på jorden eller gulvet eller op ad ydervægge. Sækkene kan f.eks. opbevares på paller. Der bør være ventileret under pallerne, så fugtighed ikke kan samle sig her.

Et cementlagers gulv, vægge og loft skal til enhver tid være tørre. Hold vinduer og døre lukkede, så træk ikke kan tilføre sækkene fugt.

Anvend ikke cement, der er “stenløben”, dvs. at klumperne er blevet stenhårde knolde.

Cement, der har været opbevaret længe, skal før brugen undersøges f.eks. ved prøvestøbninger, hvorunder afbinding og hærdning kontrolleres.

Scroll to Top