Søg

Menu

Isolering

Isolering - flere ugers leveringstid

Vi oplever i øjeblikket længere leveringstid på isolering, dette skyldes for det første en naturkatastrofe i Texas, hvor mange af råmaterialerne udvindes fra, og for andet det 400 meter lange containerskib som stødte på grund i suez-kanalen. Disse to hændelser har givet den udfordring at samtlige leverancer af isolering til hele norden er blevet sat i stå. Vi er i tæt dialog med flere af vores producenter, og på nuværende tidspunkt ville vi kunne leverer isolering om ca. 8 uger (primo juni).

Hvad betyder det for dig?
For dig betyder det, at du forsat kan lægge din ordre hos os, og så sørger vi for at du får din ordre, så hurtigt som overhovedet muligt. Vi lægger din ordre i kø hos producenten, og så bliver de leveret direkte ud til din ønsket leverings adresse. Vi ved at dette er 
frustrerende, men vi takker for din tålmodighed! 

Isolering

Isoleringssystemer

Isoleringsprodukterne er fremstillet af EPS, som er ekspanderende polystyren. Isoleringen afgiver ingen farlige fibre, der kan give gener for mennesker og dyr.

De kan bruges til isolering i de fleste konstruktioner. Velegnet til almindelige villaer, tilbygninger, skure, garager, carporte og sommerhuse.

Hvornår skal jeg bruge isolering?

Der isoleres for at beskytte frostfølsomme elementer i konstruktionen, samt holde på varmen ved opvarmning. Det kunne være i en villa, kælder eller noget helt tredje.

Hvilken type skal isolering skal jeg bruge?

Standard: Denne typer er det mest universale isoleringsprodukt, pladerne kan indgå i næsten alle typer isolerignsprojekter, det kunne være i vægge eller måske terrændække.

Der er forskellige serier, som er beregnet henholdsvis til almindelig (60), let erhverv (80) og industri (150/ 250)  brug.

Climate: Dette er en ny serie der har et ekstra lag af graffit som er med til at absorbere indfrarødstråling, som tidligere ikke har været muligt. De kan med fordel bruges i forbindelse med gulve og andrer steder hvor der skabes høj indfrarødstråling. Climates findes i to varianter S60 til normal byggeri og S80 til erhverv og industri.

Funderingssystem: Selve systemet består af isoleringsblokke som giver dig mulighed for at isoler fundamentet uden at skulle rendegravning og den tilhørende beton opfyldning. F-sokkel systemet er lavet af EPS – ekspanderende polystyren, som beskytter imod naturlig fremkommende organismer, uden at være skadeligt for hverken mennesker eller natur.

Hvor mange blokke/ plader skal jeg bruge?

Det afhænger af af dimensionerne, de går fra 1,44 m2/pk. – 7,2 m2/pk

Vi er leveringsdygtige i alle varianter og størrelser og altid til den billigste pris.

Skulle du mod forventning ikke finde dit produkt til dit byggeri eller er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Scroll til toppen
Mr. Byg+

Bliv opdateret blandt de første, når der kommer nyt om leveringstiden på isolering - tilmeld dig byg+

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.