Søg

Menu

Lecablokke

Mest solgte i kategorien

Leca® blokke

Anvendelse: Leca® blokke benyttes typisk i fundament og hele vægge – både skillevægge og ydervægge. Så er du ved at udbygge f.eks. dit hus eller renovere sommerhuset er lecablokke et oplagt valg til ovennævnte opgaver, hvad enten du er professionel eller gør-det-selv.

Leca® blokke er fundamentblokke, som udmærker sig ved at have en høj styrke og lav vægt, leca® letklinker er udformet med en masse hulrum, som gør at vægten bliver reduceret væsentligt i forhold til traditionelle fundamentblokke.

Leca® beton består af letklinker, vand og bindemiddel. Det er med til at give gode isolerende egenskaber, men beskytter også blokkene imod råd og svamp, da de ikke indeholder organisk materiale.

Generelt om leca® blokke: Disse byggeblokke er også kendte som leca letklinke blokke og udmærker sig ved ikke bare at være lettere end dets traditionelle konkurrenter, men også stærkere.

De kunne indgå i et solidt fundament under huse. Hvad enten det er gør-det-selv byggeri eller professionelt, vil der altid være penge at spare og kvalitet at hente.

Skulle du mod forventning ikke finde dit produkt til dit byggeri eller er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.