Type 60 / Grå / Super

Fri fragt ved køb af mere end 15m3 (kubikmeter)

“Type” isolering består af enten Sundolitt eller BEWI (Jackon).
Leveringstiden varierer fra hver fabrikant og type. Normalt inden for en uge.
Læs mere om isolering nedenfor.

Produkt ikke fundet

Isolering

Isoleringsprodukterne er fremstillet af EPS, som er ekspanderende polystyren. Isoleringen afgiver ingen farlige fibre, der kan give gener for mennesker og dyr. De kan bruges til isolering i de fleste konstruktioner. Velegnet til almindelige villaer, tilbygninger, skure, garager, carporte og sommerhuse.

Hvornår skal jeg bruge isolering?

Der isoleres for at beskytte frostfølsomme elementer i konstruktionen, samt holde på varmen ved opvarmning. Det kunne være i en villa, kælder eller noget helt tredje.

Hvilken type skal isolering skal jeg bruge?

EPS er det mest universale isoleringsprodukt, pladerne kan indgå i næsten alle typer isolerignsprojekter, det kunne være i vægge eller måske terrændække.
Type 60 og  80 bruges oftes af private. Type 80 bruges også til let erhverv. Type 150 og 250 bruges primært til industri Hver af de producent vi forhandler, kalder deres graffit isolering noget forskelligt, hos os kalder vi det GRÅ isolering. Jackon kalder det SUPER Sundolitt kalder det Climate (C) Styrolitt kalder det StyroPLUS (P) Grå/Super/Climate/PLUS :) Er en “ny” serie der har et ekstra lag af graffit som er med til at absorbere indfrarødstråling, som tidligere ikke har været muligt. De kan med fordel bruges i forbindelse med gulve og andrer steder hvor der skabes høj indfrarødstråling. Graffit isolering øger isoleringsgraden med ca. 20% i forhold til hvid isolering.

Hvor mange blokke/ plader skal jeg bruge?

Det afhænger af af dimensionerne, de går fra 1,44 m2/pk. – 7,2 m2/pk. Vi er leveringsdygtige i alle varianter og sælger kun i hele m2 pakker. Skulle du mod forventning ikke finde dit produkt til dit byggeri eller er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os.