Tilbehør til Leca® og Fundamentblokke

Der er 30 varer.

Hos billigfundament.dk får du et udvalg i tilbehør til byggeblokke, som hjælper dig i din byggeproces. Vi leverer mørtel eller tørbeton til dine leca®blokke og ånderdrætsværn til beskyttelse imod farlige partikler. Du få disse produkter leveret sammen med alt hvad du har brug for til at bygge dit fundament.

Hvornår skal jeg vælge tørbeton? Og hvad er blandingsforholdene?

Tørbeton bruges til faststøbning, det kunne f.eks. din Postkasse eller stolper, pæle, gyngestativer o.l

Du køber tørbeton i 25 kg, husk at det er normalt at oplande hele poser. Du bruge ca. 2,25-3,25 l pr. 25 kg sæk, svarende til 11-13%. Vi anbefaler brug af en tvangsblander til arbejdet.

Hvornår skal jeg vælge limmørtel? Og hvad er blandingsforholdene?

Når du arbejdet med leca letklinker opstår der små hulrum imellem blokkene, her kan du med fordel bruge LIP limmørtel.

Du blander typisk en hel pose på 25 kg ad gangen, sammen med 4 l vand, vi anbefaler brug af en tvangsblander når man arbejder med store mængder. Husk normal variation +5-30 grader, vi føre også en frostsikker variation som går fra -5-30 grader.

Hvornår skal jeg vælge funktionsmørtel? Og hvad er blandingsforholdene?

Funktionsmørtel bruger du til opmuring og pudsning af bla. Vægge.

Vi anbefaler brug af en tvangsblander til opblanding af funtionsmørtel, du bruger 3,5 l vand til 25 kg tørmørtel, savarende til ca. 14%.

Kan det bedre betale sig at vælge funktionsmørtel end tørbeton eller limmørtel?

Det kommer an på din arbejdsopgave, hvis det drejer sig om spartling af leca letklinkeblokke er limmørtel en fordel pga. Dets styrke og ”tynde” konsistens. Drejer det som om større fugningsopgaver og opmuring ville tørbeton være en bedre løsning, da sidstnævnte har en større styrke og kraftigere konsistens.

Varer sidevis

Varer sidevis

Søg
Skriv til info@billigfundament.dk