Skawblock

Der er ingen varer

Skawblock®:

Anvedelse: En Skawblock® bruges når du skal bygge dit fundament. Selve blokkene indeholder en isolerendekerne af flamingo, som kendes fra Leca® termblokkene. Skawblokkens ”L” form gør at man kan støbe fundamentet helt tæt til isoleringen og derved undgå ”ekstra” arbejdet  ved kantisolering. Det er derved muligt at undgå kuldebroer, som normalt opstår.

Generelt om Skawblock®: En Skawblock® er et Leca® letklinkeprodukt, en Skawblock® fungere som 6 tilsvarende Leca® termblokke. Den dækker altså mere, uden at man mister Leca® blokkenes traditonelle gode egenskaber. Skawblock® består hovedsageligt bindemidler og vand. De er derfor sikret imod råd og svamp.

Hos billigfundament har vi et bredt udvalg af Skawblock®, vi fører "lige blokke", "hjørneblokke", "skillerumsblokke" og "karnapblokke", levering sker på dag til dag basis og vi står altid klar med rådgivning til lige dit byggeprojekt, skulle du ikke finde lige det produkt er du altid velkommen til at kontakte os.

 skawblock lige  Skawblock hjørne  skawblock karnap  skawblock skilrum  skawblock tilbehør 

 

 

 

Underkategorier

 • Skawblock® lige
  Skawblock® lige: Anvedelse: En Skawblock® bruges når du skal bygge dit fundament. Selve blokkene indeholder en isolerendekerne af flamingo, som kendes fra Leca® termblokkene. Skawblokkens ”L” form gør at man kan støbe fundamentet helt tæt til isoleringen og derved undgå ”ekstra” arbejdet  ved kantisolering. Det er derved muligt at undgå kuldebroer, som normalt opstår. Generelt om Skawblock®: En Skawblock® er et Leca® letklinkeprodukt, en Skawblock® fungere som 6 tilsvarende Leca® termblokke. Den dækker altså mere, uden at man mister Leca® blokkenes traditonelle gode egenskaber. Skawblock® består hovedsageligt bindemidler og vand. De er derfor sikret imod råd og svamp. Hos billigfundament har vi et bredt udvalg af Skawblock®, vi fører "lige blokke", "hjørneblokke", "skillerumsblokke" og "karnapblokke", levering sker på dag til dag basis og vi står altid klar med rådgivning til lige dit byggeprojekt, skulle du ikke finde lige det produkt er du altid velkommen til at kontakte os.
 • Skawblock® hjørne
  Skawblock® hjørne:Anvedelse: En Skawblock® bruges når du skal bygge dit fundament. Selve blokkene indeholder en isolerendekerne af flamingo, som kendes fra Leca® termblokkene. Skawblokkens ”L” form gør at man kan støbe fundamentet helt tæt til isoleringen og derved undgå ”ekstra” arbejdet  ved kantisolering. Det er derved muligt at undgå kuldebroer, som normalt opstår. Generelt om Skawblock®: En Skawblock® er et Leca® letklinkeprodukt, en Skawblock® fungere som 6 tilsvarende Leca® termblokke. Den dækker altså mere, uden at man mister Leca® blokkenes traditonelle gode egenskaber. Skawblock® består hovedsageligt bindemidler og vand. De er derfor sikret imod råd og svamp. Hos billigfundament har vi et bredt udvalg af Skawblock®, vi fører "lige blokke", "hjørneblokke", "skillerumsblokke" og "karnapblokke", levering sker på dag til dag basis og vi står altid klar med rådgivning til lige dit byggeprojekt, skulle du ikke finde lige det produkt er du altid velkommen til at kontakte os.
 • Skawblock® karnap
  Skawblock® karnap:Anvedelse: En Skawblock® bruges når du skal bygge dit fundament. Selve blokkene indeholder en isolerendekerne af flamingo, som kendes fra Leca® termblokkene. Skawblokkens ”L” form gør at man kan støbe fundamentet helt tæt til isoleringen og derved undgå ”ekstra” arbejdet  ved kantisolering. Det er derved muligt at undgå kuldebroer, som normalt opstår. Generelt om Skawblock®: En Skawblock® er et Leca® letklinkeprodukt, en Skawblock® fungere som 6 tilsvarende Leca® termblokke. Den dækker altså mere, uden at man mister Leca® blokkenes traditonelle gode egenskaber. Skawblock® består hovedsageligt bindemidler og vand. De er derfor sikret imod råd og svamp. Hos billigfundament har vi et bredt udvalg af Skawblock®, vi fører "lige blokke", "hjørneblokke", "skillerumsblokke" og "karnapblokke", levering sker på dag til dag basis og vi står altid klar med rådgivning til lige dit byggeprojekt, skulle du ikke finde lige det produkt er du altid velkommen til at kontakte os.
 • Skawblock® skilrum
  Skawblock® skilrum:Anvedelse: En Skawblock® bruges når du skal bygge dit fundament. Selve blokkene indeholder en isolerendekerne af flamingo, som kendes fra Leca® termblokkene. Skawblokkens ”L” form gør at man kan støbe fundamentet helt tæt til isoleringen og derved undgå ”ekstra” arbejdet  ved kantisolering. Det er derved muligt at undgå kuldebroer, som normalt opstår. Generelt om Skawblock®: En Skawblock® er et Leca® letklinkeprodukt, en Skawblock® fungere som 6 tilsvarende Leca® termblokke. Den dækker altså mere, uden at man mister Leca® blokkenes traditonelle gode egenskaber. Skawblock® består hovedsageligt bindemidler og vand. De er derfor sikret imod råd og svamp. Hos billigfundament har vi et bredt udvalg af Skawblock®, vi fører "lige blokke", "hjørneblokke", "skillerumsblokke" og "karnapblokke", levering sker på dag til dag basis og vi står altid klar med rådgivning til lige dit byggeprojekt, skulle du ikke finde lige det produkt er du altid velkommen til at kontakte os.
 • Skawblock tilbehør
  Skawblock® tilbehør: Her finder du alt i tilbehør til Skawblock produkterne, bla. bindere til alle varianter af Skawblocke.  Hos billigfundament.dk finder du altid et bredt udvalg i tilbehør til at bygge dit fundament. Levering er fra dag til dag, og vi står altid klar med rådgivning til lige dit byggeprojekt. I tilfælde af at du ikke finder det produkt, du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Søg
Skriv til info@billigfundament.dk