Leca® termblokke

Der er ingen varer

Leca® termblokke:

Anvendelse: Leca® termblokke anvendes i fundamenter og ydervægge, hvor det er vigtigt med kraftig isolering uden at gå på kompromis med styrken. Udover at fungere isolerende er Leca® termblokke gode til at bryde kuldebroer som opstår i betonfundamenter.

Generelt om Leca® termblokke: Leca® termblokke har Leca® familiens karakteristiske fordele, så som lav vægt og høj styrke, de er isolerende og bliver ikke angrebet af råd og svamp. En Leca® termblok suger ikke ret meget vand, som betyder at man har god tid til at sætte blokken rigtigt og rette før mørtlen ”suges død”.

Du anvender Leca termblokke til opbygningen af det isolerende fundament, Leca® termblokke er ligesom Leca® blokken en letklinke blok og deler derfor de samme gode egenskaber. Det er en sandwichblok med en isolerende kerne af polystyrenisolering (EPS) Se evt. Vejledning for hjælp.

Vi anbefaler brug af limmørtel i kombination med leca® termblokke.

Skulle du mod forventning ikke finde dit produkt til dit byggeri eller er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os.

lecatermblok lige produkt genvej  lecaterm hjørne

Underkategorier

  • Leca© termblokke lige
    Leca© termblokke lige: Anvendelse: Leca® termblokke anvendes i fundamenter og ydervægge, hvor det er vigtigt med kraftig isolering uden at gå på kompromis med styrken. Udover at fungere isolerende er Leca® termblokke gode til at bryde kuldebroer som opstår i betonfundamenter. Generelt om Leca® termblokke: Leca® termblokke har Leca® familiens karakteristiske fordele, så som lav vægt, høj styrke, er isolerende og bliver ikke angrebet af råd og svamp. Leca® termblokke lige har en kerne af indstøbt flamingo, dette er med til at give Leca® termblokkenes gode isoleringsevne. Isoleringskernen for blokbredderne 330, 350 og 390 mm har svalehalenoter, der er støbt ind og sikrer en fastlåsning af vangerne. Blokbredderne 450 og 490 mm samles med lim. Skulle du mod forventning ikke finde dit produkt til dit byggeri eller er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os.
  • Hjørne u.isolering
    Leca® term hjørne uden isolering:Anvendelse: Ved nogle konstruktioner kan der være behov for et specielt fundament. Fundamentet kan så udføres som delt fundament med to forskellige blokke med isolering af mineraluld eller polystyren i mellem. Her er det nødvendigt at bruge Leca®  hjørne blokke uden isolering, da der som ovennævnt er behov for at fylde en anden type isolering end den velkendte flamingo, som normalt er indstøbt. Generelt om Leca® term hjørne med isolering: Leca® term hjørneblok har Leca® familiens karakteristiske fordele, så som lav vægt og høj styrke, er isolerende og bliver ikke angrebet af råd og svamp. Skulle du mod forventning ikke finde dit produkt til dit byggeri eller er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Søg
Skriv til info@billigfundament.dk