Leca® blokke

Der er ingen varer

Leca® blokke

Anvendelse: Leca® blokke benyttes typisk i fundament og hele vægge - både skillevægge og ydervægge. Så er du ved at udbygge f.eks. dit hus eller renovere sommerhuset er lecablokke et oplagt valg til ovennævnte opgaver, hvad enten du er professionel eller gør-det-selv.

Leca® blokke er fundamentblokke, som udmærker sig ved at have en høj styrke og lav vægt, leca® letklinker er udformet med en masse hulrum, som gør at vægten bliver reduceret væsentligt i forhold til traditionelle fundamentblokke.

Leca® beton består af letklinker, vand og bindemiddel. Det er med til at give gode isolerende egenskaber, men beskytter også blokkene imod råd og svamp, da de ikke indeholder organisk materiale.

Generelt om leca® blokke: Disse byggeblokke er også kendte som leca letklinke blokke og udmærker sig ved ikke bare at være lettere end dets traditionelle konkurrenter, men også stærkere.

De kunne indgå i et solidt fundament under huse. Hvad enten det er gør-det-selv byggeri eller professionelt, vil der altid være penge at spare og kvalitet at hente.

Skulle du mod forventning ikke finde dit produkt til dit byggeri eller er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os.

leca blokke lige  leca termblokke  rilleblokke   

leca pasblok  leca plade

 


Underkategorier

 • Leca® blokke lige
  Lecablokke - lige Anvendelse: Leca® blokke benyttes typisk i fundament og hele vægge - både skillevægge og ydervægge. Så er du ved at udbygge f.eks. dit hus eller renovere sommerhuset er lecablokke et oplagt valg til ovennævnte opgaver, hvad enten du er professionel eller gør-det-selv. Generelt om Leca® blokke lige: Leca® blokke udmærker sig ved lav energi - høj styrke. Den typiske variant hedder 600, hos billigfundament sælger vi også højtryksvarianten 800. Skulle du mod forventning ikke finde dit produkt til dit byggeri eller er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os.
 • Leca® termblokke
  Leca® termblokke: Anvendelse: Leca® termblokke anvendes i fundamenter og ydervægge, hvor det er vigtigt med kraftig isolering uden at gå på kompromis med styrken. Udover at fungere isolerende er Leca® termblokke gode til at bryde kuldebroer som opstår i betonfundamenter. Generelt om Leca® termblokke: Leca® termblokke har Leca® familiens karakteristiske fordele, så som lav vægt og høj styrke, de er isolerende og bliver ikke angrebet af råd og svamp. En Leca® termblok suger ikke ret meget vand, som betyder at man har god tid til at sætte blokken rigtigt og rette før mørtlen ”suges død”. Du anvender Leca termblokke til opbygningen af det isolerende fundament, Leca® termblokke er ligesom Leca® blokken en letklinke blok og deler derfor de samme gode egenskaber. Det er en sandwichblok med en isolerende kerne af polystyrenisolering (EPS) Se evt. Vejledning for hjælp. Vi anbefaler brug af limmørtel i kombination med leca® termblokke. Skulle du mod forventning ikke finde dit produkt til dit byggeri eller er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os.   
 • Rilleblokke
  Leca rilleblokke:Anvendelse: Leca® Rilleblokke har Leca® blokkes isolerende egenskaber, den er som navnet antyder udstyret med fordybende Riller således at man kan gøre brug af armeringsjern til at styrke fundamentet. Det kunne være til et kælderprojekt, hvor Leca® Rilleblokke indgår i styrkelsen af fundamentet. Da disse er højstyrke blokke og har god isoleringsevne. Generelt om Leca® Rilleblok: Leca® Rilleblokke anvendes til opbygning af mure, vægge og fundamenter opnår man stor styrke og lang holdbarhed når muren eller fundamentet forstærkes med armeringsjern i blokkenes riller.
 • Pasblok
  Leca Pasblok:Anvendelse: En Leca® pasblok kunne typisk indgå i opbygning af en garage eller skillevæg. Den udmærker sig ved både høj trykstyrke, men også Leca® blokkenes fremragende isoleringsevne kombineret med den lave vægt. En Pasbloks funktion er at opnå den nødvendige forskydning som studsfugerne har brug for. Generelt om Leca® Pasblok: Leca® Pasblok som udmærker sig ved at have en høj styrke og lav vægt, leca® letklinker er udformet med en masse hulrum, som gør at vægten bliver reduceret væsentligt i forhold til traditionelle fundamentblokke. Leca® Pasblokke består af letklinker, vand og bindemiddel. Det er med til at give gode isolerende egenskaber, men beskytter også blokkene imod råd og svamp, da de ikke indeholder organisk materiale. Skulle du mod forventning ikke finde dit produkt til dit byggeri eller er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os.
 • Leca® Plader
  Leca® plader: Anvendelse: En Leca® skillevøgsålade kunne typisk indgå i opbygning af en garage eller skillevæg. Den udmærker sig ved både høj trykstyrke, men også Leca® blokkenes fremragende isoleringsevne kombineret med den lave vægt. Den kan anvendes som alternativ til almindelige Leca® blokke. Generelt om Leca® Plader: Leca® Plade som udmærker sig ved at have en høj styrke og lav vægt, leca® letklinker er udformet med en masse hulrum, som gør at vægten bliver reduceret væsentligt i forhold til traditionelle fundamentblokke. Leca® Pasblokke består af letklinker, vand og bindemiddel. Det er med til at give gode isolerende egenskaber, men beskytter også blokkene imod råd og svamp, da de ikke indeholder organisk materiale. Skulle du mod forventning ikke finde dit produkt til dit byggeri eller er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Søg
Skriv til info@billigfundament.dk