Leca® Bjælker

Der er ingen varer

Leca® Murbjælker

Anvendelse: Leca® Murbjælker er en præfabrikeret murbjælke som sættes i vindues- og døråbninger i murede konstruktioner. De kan med fordel indgå sammen med andre Leca® moduler. Det er vigtigt at huske at Leca® Murbjælkerne skal sættes med kran pga. den høje vægt.

Generelt om Leca® Murbjælker: En Leca® Murbjælke består hovedsageligt af bindemidler og vand, som er karakteristisk for Leca® produkter generelt. Det giver en lav vægt og høj styrke, derudover er Leca® Murbjælker sikret imod råd og svamp, da der ikke er nogen organiske komponenter.

Hos billigfundament.dk finder du altid et bredt udvalg i Leca® bjælker. Levering er fra dag til dag, og vi står altid klar med rådgivning til lige dit byggeprojekt. I tilfælde af at du ikke finder det produkt, du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du starter med at vælge bredden af Leca® Murbjælken og derefter får du mulighed for at vælge hvilken længde du ønsker.

Bemærk: leveringstid 1-3 hverdage samt særfragt tillæg 1.299,- (på grund af bjælkernes størrelse og vægt)

leca 10cm diameter murbjælke   leca murbjælke 19cm diameter  leca murbjælke 23cm diameter  

leca murbjælke 29cm diameter   leca murbjælke 33cm

Underkategorier

 • Leca® murbjælker 10 cm diameter
  Leca® murbjælke 10 cm diameter: Anvendelse: Leca® Murbjælker er en præfabrikeret murbjælke som sættes i vindues- og døråbninger i murede konstruktioner. De kan med fordel indgå sammen med andre Leca® moduler. Det er vigtigt at huske at Leca® Murbjælkerne skal sættes med kran pga. den høje vægt. Generelt om Leca® Murbjælker: En Leca® Murbjælke består hovedsageligt af bindemidler og vand, som er karakteristisk for Leca® produkter generelt. Det giver en lav vægt og høj styrke, derudover er Leca® Murbjælker sikret imod råd og svamp, da der ikke er nogen organiske komponenter. Hos billigfundament.dk finder du altid et bredt udvalg i Leca® bjælker. Levering er fra dag til dag, og vi står altid klar med rådgivning til lige dit byggeprojekt. I tilfælde af at du ikke finder det produkt, du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os. Du starter med at vælge bredden af Leca® Murbjælken og derefter får du mulighed for at vælge hvilken længde du ønsker. Bemærk: leveringstid 1-3 hverdage samt særfragt tillæg 1.299,- (på grund af bjælkernes størrelse og vægt)
 • Leca® murbjælker 19 cm diameter
  Leca® murbjælker 19 cm diameter:Anvendelse: Leca® Murbjælker er en præfabrikeret murbjælke som sættes i vindues- og døråbninger i murede konstruktioner. De kan med fordel indgå sammen med andre Leca® moduler. Det er vigtigt at huske at Leca® Murbjælkerne skal sættes med kran pga. den høje vægt. Generelt om Leca® Murbjælker: En Leca® Murbjælke består hovedsageligt af bindemidler og vand, som er karakteristisk for Leca® produkter generelt. Det giver en lav vægt og høj styrke, derudover er Leca® Murbjælker sikret imod råd og svamp, da der ikke er nogen organiske komponenter. Hos billigfundament.dk finder du altid et bredt udvalg i Leca® bjælker. Levering er fra dag til dag, og vi står altid klar med rådgivning til lige dit byggeprojekt. I tilfælde af at du ikke finder det produkt, du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os. Du starter med at vælge bredden af Leca® Murbjælken og derefter får du mulighed for at vælge hvilken længde du ønsker.Bemærk: leveringstid 1-3 hverdage samt særfragt tillæg 1.299,- (på grund af bjælkernes størrelse og vægt)
 • Leca® murbjælker 23 cm diameter
  Leca® murbjælker 23 cm diameter:Anvendelse: Leca® Murbjælker er en præfabrikeret murbjælke som sættes i vindues- og døråbninger i murede konstruktioner. De kan med fordel indgå sammen med andre Leca® moduler. Det er vigtigt at huske at Leca® Murbjælkerne skal sættes med kran pga. den høje vægt. Generelt om Leca® Murbjælker: En Leca® Murbjælke består hovedsageligt af bindemidler og vand, som er karakteristisk for Leca® produkter generelt. Det giver en lav vægt og høj styrke, derudover er Leca® Murbjælker sikret imod råd og svamp, da der ikke er nogen organiske komponenter. Hos billigfundament.dk finder du altid et bredt udvalg i Leca® bjælker. Levering er fra dag til dag, og vi står altid klar med rådgivning til lige dit byggeprojekt. I tilfælde af at du ikke finder det produkt, du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os. Du starter med at vælge bredden af Leca® Murbjælken og derefter får du mulighed for at vælge hvilken længde du ønsker.Bemærk: leveringstid 1-3 hverdage samt særfragt tillæg 1.299,- (på grund af bjælkernes størrelse og vægt)
 • Leca® murbjælker 29 cm diameter
  Leca® murbjælke 29 cm diameter:Anvendelse: Leca® Murbjælker er en præfabrikeret murbjælke som sættes i vindues- og døråbninger i murede konstruktioner. De kan med fordel indgå sammen med andre Leca® moduler. Det er vigtigt at huske at Leca® Murbjælkerne skal sættes med kran pga. den høje vægt. Generelt om Leca® Murbjælker: En Leca® Murbjælke består hovedsageligt af bindemidler og vand, som er karakteristisk for Leca® produkter generelt. Det giver en lav vægt og høj styrke, derudover er Leca® Murbjælker sikret imod råd og svamp, da der ikke er nogen organiske komponenter. Hos billigfundament.dk finder du altid et bredt udvalg i Leca® bjælker. Levering er fra dag til dag, og vi står altid klar med rådgivning til lige dit byggeprojekt. I tilfælde af at du ikke finder det produkt, du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os. Du starter med at vælge bredden af Leca® Murbjælken og derefter får du mulighed for at vælge hvilken længde du ønsker.Bemærk: leveringstid 1-3 hverdage samt særfragt tillæg 1.299,- (på grund af bjælkernes størrelse og vægt)
 • Leca® murbjælker 33 cm diameter
  Leca® murbjælke 33 cm diameter:Anvendelse: Leca® Murbjælker er en præfabrikeret murbjælke som sættes i vindues- og døråbninger i murede konstruktioner. De kan med fordel indgå sammen med andre Leca® moduler. Det er vigtigt at huske at Leca® Murbjælkerne skal sættes med kran pga. den høje vægt. Generelt om Leca® Murbjælker: En Leca® Murbjælke består hovedsageligt af bindemidler og vand, som er karakteristisk for Leca® produkter generelt. Det giver en lav vægt og høj styrke, derudover er Leca® Murbjælker sikret imod råd og svamp, da der ikke er nogen organiske komponenter. Hos billigfundament.dk finder du altid et bredt udvalg i Leca® bjælker. Levering er fra dag til dag, og vi står altid klar med rådgivning til lige dit byggeprojekt. I tilfælde af at du ikke finder det produkt, du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os. Du starter med at vælge bredden af Leca® Murbjælken og derefter får du mulighed for at vælge hvilken længde du ønsker.Bemærk: leveringstid 1-3 hverdage samt særfragt tillæg 1.299,- (på grund af bjælkernes størrelse og vægt)

Søg
Skriv til info@billigfundament.dk