Leca® termblok 49 x 19 x 39 cm Se fuld størrelse

Leca® termblok 49 x 19 x 39 cm

5310760

DKK 58,95

Info:

Størrelse: 49x19x39 cm
Vægt: 20,5 kg
Mængde: 20 stk./palle

Anvendelse: En Leca® termblok lige vil typisk indgå i opbygning af isolerende fundamenter eller ydervægge, det kunne f.eks. være til et sommerhus eller en villa. Oftest hvor du har brug for høj varmeisolering. Hvad enten det er professionelt eller et gør-det-selv projekt, vil man altid kunne drage fordel af Leca® termblokkens egenskaber. Udover at fungere isolerende er Leca® termblokke gode til at bryde kuldebroer som opstår i betonfundamenter.

Generelt om Leca® termblokke: Leca® termblokke har Leca® familiens karakteristiske fordele, så som lav vægt og høj styrke, er isolerende og bliver ikke angrebet af råd og svamp. Leca® termblokke lige har en kerne af indstøbt flamingo, dette er med til at give Leca® termblokkenes gode isoleringsevne. Isoleringskernen for blokbredderne 330, 350 og 390 mm har svalehalenoter, der er støbt ind og sikrer en fastlåsning af vangerne. Blokbredderne 450 og 490 mm samles med lim.

Vi anbefaler brug af limmørtel i kombination med leca® termblokke.

Skulle du mod forventning ikke finde dit produkt til dit byggeri eller er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os.

  • Synonym leca termblokke, leca thermblokke, leca therm blokke, leca therm blok, termoblokke, sandwichblokke, Klimablokke, Kælderblokke og isoblokke
4 andre varer i samme kategori:
Søg
Skriv til info@billigfundament.dk