MX250 Sokkel

Der er 4 varer.

BEMÆRK - Ekstraordinær lang leveringstid på produkterne

Isolering sokkelsystem MX250:

Sundolitt  MX250 F-Sokkel er nye effektive og miljøvenlige isoleringsblokke, som både professionelle og gør-det-selv folk kan drage nytte af. Du kan gøre brug af MX250 F-Sokkelen i både træ -og betonbyggerier. Sundolitt MX250 F-sokkel spare mandetimer og materiale, da MX250 er både lettere og mere effektiv end traditionelle sokler.

Du finder et stort udvalg i Sundolitt  MX250 F-Sokkel systemer. Vi har Danmarks billigste priser og levering er muligt fra dag til dag.


Bekymret for rotter i fundament?:

Oftest vil rotter kun gå efter hvor de kan lugte mad, og da der ikke er dette i et fundament, opleves der ikke mange problemer med dette. Samtidig er rotterne ikke glade for at bide i EPS, måske pga. lyden det giver. Derudover er omkringliggende materiale sand, som de heller ikke er glade for, da gange i sand hele tiden vil bryde sammen. Dog kan man som ekstra sikkerhed lægge et volierenet ned, med maskestørrelse på max 20 mm, 600 mm ned i jorden og fasthæftet i toppen. Dette skulle gerne holde dem helt fra at kunne komme ind under huset. Net beskrives som 1,0 mm galvaniseret jerntråd med maskevidde mindre en 20 mm. Nettets underkant skal afstemmes med tryklinje fra fundamentselement. Tegning.

Ekstra højde på gulvisolering – hvordan hæver man sokkel elementerne?:

Vi har også sokler som er 440 mm højde. Dvs. der kan komme 340 mm isolering under de 100mm beton. 340 mm P80 eller Climate styrke 80 svarer til en u-værdi på 0,08, så det overholder kravet iht. bygningsreglementet. Hvis der ønskes mere, kan man lægge en isoleringsplade, som styrkemæssigt matcher Styroment’en, under soklen, for at løfte hele huset det ønskede antal mm. Man kan vælge disse plader at lægge under sokkel elementerne

Vinkler. Ønsker du at bygge et hus med karnap eller andre skrå vinkler?:

45 graders vinkler (eller hvilken som helst grad du ønsker) skæres nemmest i smig på stedet og elementerne samles med 3 stk elementsøm der kan bukkes til formålet. Er skæringen lidt skæv kan åbne spalter lukkes med PU skum.

Søg
Skriv til info@billigfundament.dk