Climate®

Der er ingen varer

BEMÆRK - Ekstraordinær lang leveringstid på isoleringsprodukter

Bemærk - der er et volumefragt-tillæg i forbindelse med bestilling af isolering på DKK 750,- Men når du bestiller sammenlagt 15 m3 isolering, eller mere, slipper du for tillægget.

Isoleringsprodukt Climate©: 

Sundolitt Climate® er en nyere type isolering, hvor du kan kombinere den i forvejen effektive EPS isolering med grafit, som har til formål at opsuge infrarød stråling. Det giver et reduceret varmetab fra en kilde som hidtil har været sværd at afskærme.

Sundolitt Climate® giver ud over sin ekstra isolering også den fordel at være 20% tyndere, da det ekstra ”lag” af grafit isolerer mere effektivt.

Climate® kan være en fordel, hvis du skal renovere dit hus f.eks. Den lavere byggehøjde gør, at når du skal energirenovere, så kan du opnå en god isoleringsevne og samtidig have plads til enten trægulv eller flisegulv med gulvvarme.

Der bruges mindre råolie til at producere Climate® og derved skåner du miljø og klima ved at anvende denne type isolering.

Denne type isolering, som både gavner bygherre, entreprenøren og miljøet, er et godt bud på, hvilken type isolering der vil blive anvendt mere og mere i fremtiden.

Du finder et stort udvalg i Sundolitt Climate® her hos billigfundament.dk, bla. C60 og C80, og vi har Danmarks billigste priser.

c60  c80

Underkategorier

  • C60
    BEMÆRK - Ekstraordinær lang leveringstid på isoleringsprodukter Bemærk - der er et volumefragt-tillæg i forbindelse med bestilling af isolering på DKK 750,- Men når du bestiller sammenlagt 15 m3 isolering, eller mere, slipper du for tillægget. Isoleringsprodukt C60: Sundolitt C60 er velegnet til isolering af tag, væg, gulv og terrændæk. Sundolitt Climate® C60 gør brug af EPS tilsat grafitstøv, som giver en ekstra beskyttende isolering der absorberer infrarød stråling. Du finder et stort udvalg i Sundolitt Climate® C60. Vi har Danmarks billigste priser og levering er muligt fra dag til dag.
  • C80
    BEMÆRK - Ekstraordinær lang leveringstid på isoleringsprodukter Bemærk - der er et volumefragt-tillæg i forbindelse med bestilling af isolering på DKK 750,- Men når du bestiller sammenlagt 15 m3 isolering, eller mere, slipper du for tillægget. Isoleringsprodukt C80: Sundolitt Climate® C80 er velegnet til isolering af tag, væg, gulv og terrændæk. Sundolitt Climate® C80 gør brug af EPS tilsat grafitstøv, som giver en ekstra beskyttende isolering der absorberer infrarød stråling. Sundolitt C80 er en stærkere variant, som med fordel kan bruges i erhverv og industri. Etagebyggeri og renovering af boliger, hvor byggehøjden i gulvet måske er for lille. I disse tilfælde er der stadig mulighed for at spare på energien og dermed skåne miljøet. Derudover kan du spare penge på at undgå at hakke gammelt betonfundament op.Du finder et stort udvalg i Sundolitt Climate® C80. Vi har Danmarks billigste priser og levering fra dag til dag.

Søg
Skriv til info@billigfundament.dk