Handelsbetingelser

Salgs og leveringsbetingelser

Nedenfor kan du læse salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med køb hos Billigfundament.dk
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Billigfundament.dk, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem køber og Billigfundament.dk.

Billigfundament.dk forhandler udelukkende til kunder bosat i Danmark. Derfor er reglerne kun gældende indenfor Danmarks grænser og til alle brofaste øer i Danmark. Dette indbefatter ikke Færøerne og Grønland.

1. Betaling:

Hos Billigfundament.dk er det muligt at betale med Dankort, E-Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro, JCB og American Express. Fakturabeløbet bliver trukket på dit kreditkort når varerne afsendes.

Billigfundament.dk benytter et betalingsmodul fra danske ScanNet. Betalingsmodulet er PCI-certificeret (Payment Card Industry) og opfylder derfor alle de sikkerhedskrav, som kræves af PBS.

2. Priser:

Alle priser på Billigfundament.dk angives inklusive moms og afgifter.
Der tages forbehold for prisstigninger, valutaændringer, afgiftsændringer, udsolgte varer, udgåede varer, force majeure og trykfejl.

3. Levering:

Ordre kan kun leveres i Danmark og herunder til brofaste øer.

De bestilte varer fremsendes med fragtmand. Såfremt det ikke er muligt at fuldføre leveringen ved første udsendelse, vil fragtmanden efterlade oplysninger om, hvor varen kan afhentes.

Ved alle varer i butikken er den estimerede leveringstid anført. Den forventede leveringstid kan derfor ikke opfattes som et garanteret leveringstidspunkt. Lagervarer leveres indenfor 2 hverdage.

Billigfundament.dk kan ikke gøres ansvarlig for nogen form for ekstraomkostninger, der er blevet påført vores kunder pga. afvigelser fra det angivne leveringstidspunkt eller produkt fejl og mangler.
Det kan forekomme, at én ordre leveres af flere omgange alt efter om ordren indeholder lagervarer eller skaffevarer. Der tilføjes ikke yderligere fragtgebyr ved delleverancer.

Varer der leveres med fragtmand leveres til første dør i stueetagen. Tunge eller uhåndterlige leverancer leveres til indkørsel eller fortovskant.
For leverancer af stål og metaller fra lager forbeholdes en margin på +/- 5% af det specificerede kvantum. Beregning af vægt, styk- eller længdeangivelse sker i overensstemmelse med sædvane.

Det er ikke muligt at skrive på ordren hvilken dag eller tidspunkt, man ønsker varen leveret.

Leveringstidspunktet kan være aftalt til en bestemt dato eller til en bestemt tid efter aftalens indgåelse. Det er en forudsætning, at samtlige oplysninger, der er nødvendige for ordrens udførelse på aftaletidspunktet, er kommet til sælgers kundskab. Alle forsendelser, der foretages af sælgeren pr. bil, er betinget af, at aflæsningsstedet er tilgængelig ad farbar vej.

Hvis du vælger, at din ordre må stilles på adressen, så er det meget vigtigt, at varerne kontrolleres med det samme. Skjulte skader skal anmeldes til Billigfundament.dk inden for rimelig tid fra modtagelsen.

Husk at varer der sendes med PostDanmark stilles ikke på adressen.
Billigfundament.dk anbefaler altid, der er en person på adressen, der kan kvittere for modtagelsen.

3.1 Emballage, paller o.l.

Emballering sker for købers regning, med mindre det udtrykkeligt fremgår, at dette er inkluderet i prisen.
Emballagen tages kun retur efter særskilt aftale.

Ved køb af Leca produkter, fundamentblokke, samt enkelte andre produkter, er der pålagt udgifter til paller – udgiften fremgår når du handler. Paller er enten udlån eller din ejendom – dette afhænger af geografi og type af paller. Således vil der uanset hvad ikke blive refunderet penge for udgifter til pallerne.  

3.2 Modtagelse af varer / fejllevering af varer:

Ved modtagelse af varer skal kunden kontrollere, at varen er intakt og ikke har lidt overlast i forbindelse med transporten. Kvitter aldrig før du har gennemset hele leverancen.
Ved kvittering for modtagelsen, skriver du også under på at varen er intakt ved leveringen.
Kunden skal endvidere kontrollere at forsendelsens indhold svarer overens med følgesedlen. Såfremt, der forekommer uoverenstemmelser eller mangler, skal dette oplyses Billigfundament.dk inden for rimelig tid fra modtagelsesdagen.

3.3 Synlige skader:

Bærer emballagen tegn på skade ved modtagelsen, skal du åbne pakken i overværelse af fragtmanden eller postbuddet. Kan fragtmand eller postbud ikke vente på at pakken åbnes, skal du modtage pakken med forbehold på kvitteringen.
Såfremt leverancen viser sig at være beskadiget, påføres kvitteringen nægtet modtagelse. Leverancen returneres herefter af fragtmanden eller postbuddet. Straks herefter skal du give os besked på fragtskaden via vores reklamationsformular – husk at notere, at der er nægtet modtagelse.
Såfremt eventuelle skader først opdages efterfølgende, dvs. efter leverancen er blevet åbnet, skal du rette henvendelse til os. Emballagen bør i dette tilfælde bevares for eventuel senere besigtigelse.

3.4 Skjulte skader:

Hvis emballagen er intakt, men produktet er beskadiget, skal fragtskaden meldes til Billigfundament.dk inden for rimelig tid.
Følg anvisningerne for reklamation under kundeservice såfremt varen er behæftet med en skjult fragtskade.

4. Fragtgebyr:

Ved køb af Leca produkter, fundamentblokke, samt enkelte andre produkter, er der pålagt udgifter til paller – udgiften fremgå når du handler. Paller er enten udlån eller din ejendom – dette afhænger af geografi og type af paller. Således vil der uanset hvad ikke blive refunderet penge for udgifter til pallerne.

Produkterne til isolering fylder meget og der er derfor et volumefragt-tillæg på DKK 750,- på isoleringsvarerne. Men overstiger den samlede bestilling af isoleringsvarer 15 m3 dækker den bestilte mængde for den ekstra omkostning og volumetillægget bortfalder.   

Murbjælker er omfattet af specielle fragt og leveringsbetingelser grundet deres høje vægt.

5. Returnering af varer (fortrydelsesret):

Kunden har mulighed for at fortryde sit køb inden 14 dage efter vedkommende fysisk har modtaget leverancen og herefter 14 dage til at sende varen(e) retur. Dette er i henhold til forbrugeraftaleloven.

Fortrydelsesretten gør sig ligeså gældende i tilfælde af, at kunden undlader modtagelse af varen.
Varen(e) skal fremstå i væsentlig samme stand og mængde. Originalemballagen skal desuden returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier som er nødvendig info for kunder.

For at lette de administrative opgaver, der er forbundet med tilbagebetaling af varens pris, opfordrer Billigfundament.dk kunden til at pakke varen + originalemballage ind i et ekstra lag pap, papir eller bobleplast, inden varen sendes retur. Skriv ikke på original emballagen og sæt heller ikke tape på original emballagen. Hvis disse ting overholdes, så gøres behandlingstiden, og dermed også den tid der går, inden kunden får pengene tilbage, kortere.

Det er kundens ansvar at sende varen(erne) retur ved fortrydelsesret. Bliver varen(erne) beskadiget i fragten fra kunden til Billigfundament.dk, så krediteres varen(erne) ikke.

Billigfundament.dk tilbagebetaler varens pris senest 14 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne. Dog kun hvis varen er i den førnævnte intakte og salgsbare stand.

Kundens forsendelsesomkostninger i forbindelse med returneringen af varen refunderes ikke.

Ved aftalt retunering efter 14 dage, fratrækkes 20% af varens værdi.

6. Reklamation:

Billigfundament.dk yder reklamationsret på alle produkter i varesortimentet jf. bestemmelserne i købeloven. Skulle en vare leveret af Billigfundament.dk mod forventning gå i stykker indenfor den 2-årige reklamationsperiode, repareres eller erstattes denne vederlagsfrit. Dette er i midlertidig ikke tilfældet, hvis defekten kan relateres til groft misbrug eller betjeningsfejl fra brugerens side. Kontakt altid Billigfundament.dk ved reklamation af en vare. Alle udgifter kunden måtte have til demontering/nedtagelse samt montering igen af den defekte vare, afholdes af kunden.

Porto-omkostninger forbundet med returneringen af fejlleverancen eller de fejlproducerede varer betales af Billigfundament.dk

7. Håndtering af personoplysninger:

Kunde oplysningerne videregives eller videresælges ikke til tredjemand.
Oplysningerne vil kun blive brugt i Billigfundament.dk markedsføring over for dig, hvis du udtrykkeligt har accepteret det.

Dine oplysninger bliver gemt på ubestemt tid og du kan når som helst blive slettet fra kundekartoteket.


Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.