Stål tilbehør

Der er ingen varer

Tilbehør:

Hos billigfundament.dk får du et stort udvalg i tilbehør til stål og armeringsnet, som hjælper dig i din byggeproces. Vi leverer afstandsholdere og sikkerhedskapper til armeret stål i alle modeller og størrelser. Du få disse produkter leveret sammen med alt hvad du har brug for til at bygge dit fundament.

Hvilken type afstandsholder skal jeg bruge?

Al-lister: Du bruger Al-lister til bundarmering, når du ønsker at få varme i gulvet. Her er det nødvendigt at skabe afstands imellem armeringsnettet og fundamentet. De er specielt velegnet til blødt underlag. De er specielt praktiske når det er nødvendigt at transportere materiale eller på anden måde færdes på armeringsnettet.

Afstandsholder Stjerne: Denne type afstandsholdere skaber afstand mellem armering og blødt underlag. Til forskel fra Al-lister er der her tale om små plastfødder i stedet for lister.

Afstandsholder DISTANS: I nogle tilfælde er det nødvendigt at lave flere lag armering, her er det nødvendigt at bruge DISTANS afstandsholder til at skabe afstand mellem de forskellige armeringslag.

Væg-Con: Du bruge Væg-Con afstandsholder til at skabe afstande vertikalt. De er specielt velegnet til brug sammen med Leca blokke.

Sikkerhedskappe til armeret stål: Sikkerhedskapper til armeret stål bruges til beskyttelse af stålets ”svage” ender, samt beskytter det også dig, dine håndværkere og udstyr imod kanter. 

Hos billigfundament.dk finder du altid et bredt udvalg af tilbehør til dit byggeri. Levering er fra dag til dag, og vi står altid klar med rådgivning til lige dit byggeprojekt. I tilfælde af at du ikke finder det produkt, du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Al-liste  Væg-con  afstandsholder stjerne

 afstandsholder distans  sikkerhedskappe for armeretstål  ståltrådsbindere katagori genvej 

strips katagori genvej

Underkategorier

 • AL-Lister
  AL-lister: Afstandsliste i hård PVC til bundarmering, kan anvendes på alle underlag også blødt underlag (sand, isoleringsbatts, sundolitt m.m.)Afstandsliste anvendes til vandret armering. 
 • Væg-Con
  Væg-Con: Plastafstandsholder til vertikal armering. Kan anvendes til flere jerndiametre.UNI 20/4-12 er velegnet til brug i forbindelse med leca-blokke.
 • Afstandsholdere (Stjerne)
  Afstandsholder Stjerne: Stjerne afstandsholder, elefantfødder, kejserkrone, hvor armeringsnettet hæves fra 15/20 til 90/100 mm. Stjerne afstandsholder passer til armeringsnet min. Ø4 mm og maks. Ø20 mm Stjerne afstandsholder for blødt underlag som sand og leca nødder
 • Afstandsholdere DISTANS
  Afstandsholder Distans: Distans afstandsholder til dobbelt armering mellem top- og bundarmering.Distans afstandsholder i højder fra 50 - 140 mmLeveres i bundter med 25 stk. i længder af 2 meter
 • Sikkerhedskappe til Armeret Stål
  Sikkerhedskappe til armeret stål: Sikkerhedskapper til armeret stål bruges til bekskyttelse af stålets ”svage” ender, samt beskytter det også dig, dine håndværkere og udstyr imod kanter. Du finder sikkerhedskapper for armeret stål hos billigfundament.dk til Danmarks laveste priser, vi leverer dag til dag.  
 • Ståltrådsbindere
 • Strips 4,8×368

Søg
Skriv til info@billigfundament.dk